Skip to content

TAITO CAFÉ

Taito Cafe on hurmaava, pieni kahvila Designmuseon tiloissa. Korkeavuorenkadun viehkeässä korttelissa sijaitseva Taito Cafe haluaa tarjota ruokaa ja juomaa kaikille, kaupunkilaisille sekä turisteille.

We connect design and art with carefree dining. Muotoilu ja taide syntyy tunteesta, rakkaudesta ja ammattitaidosta. Aivan kuten Taito Cafekin.

Meille on suunnattoman tärkeää tukea lähiruokaa sekä pienyrittäjiä, joka näkyy meidän huolellisesti valikoidussa menussa! Taito Cafesta tuoreet leivät, piiraat ja makeat leivonnaiset. Kahvilasta saat myös paikallisen paahtimon Kaffa Roasteryn kahvia sekä muita virvokkeita. Piipahda lounaalla taikka kuohuviinillä - takaamme laadukkaista raaka-aineista luodun makuelämyksen.

 

Kahvilastamme löydät myös maittavan keittolounaan joka ma - su klo. 11-14. 13,50 euron hintaan sisältyy päivän keitto, runsas salaattipöytä, leipä sekä kahvi/tee.

 

Tervetuloa Design Shopin helmaan nauttimaan Taito Cafen seesteisestä ilmapiiristä ja ihastuttavista herkuista! Tätä mielenkiintoisempaa kahvihetkeä on vaikea löytää. 

AUTHENTICITY AND LOVE

Meille Taidossa ruoka on ensimmäinen prioriteetti. Kaikki mikä pöytään katetaan, on huolellisesti ja ajatuksella valmistettua. Keittiössämme näkyy aito rakkaus ruokaa kohtaan.

LOCAL PRODUCERS

Haluamme tukea kotimaisia ja paikallisten pienyrittäjien tuotteita. Meille on tärkeää, että  tuotevalikoimamme on luotu monipuolisesti lähialueiden tuottajia kunnioittaen.

Seesteinen ilmapiiri

Taito Cafe haluaa tarjota ruokaa sekä juomaa kaikille tasapuolisesti ympäristössä, johon kaikki ovat tervetulleita! Nauti olostasi meillä rentoutuen kahvisi kanssa vaikkapa aikakausilehtien pariin tai pidä brunssihetki yhdessä ystäviesi kanssa.

CONTACT US

[email protected]

+358 45 7750 3022

en_GBEnglish (UK)