Siirry sisältöön

YKSITYISTILAISUUDET

Helsingin Designmuseossa voit järjestää monenlaisia tilaisuuksia aina syntymäpäiväjuhlista päiväkokouksiin ja yritysten illallistilaisuuksiin. Lisäksi meidän kauttamme onnistuu catering-palvelut sekä niin pienille kuin suurillekin ryhmille!  

Olemme makuelämysten kokeneita ammattilaisia. Huolella mietityt, kunkin asiakkaan ja tilaisuuden yksilöllisiä tarpeita mukailevat menukokonaisuudet ovat meille sydämen asia. Ruoka on meille kaikki kaikessa. Se on kokonaisuus, jonka osasista rakentuu elämys. Tuoreet raaka-aineet ja niiden kunnioittava käsittely, raikkaat maut, näyttävä esillepano sekä henkilökohtainen palvelu ovat meitä puhtaimmillaan

Suunnittelemamme menukokonaisuudet ovat huolella harkittuja. Tunnemme klassikot ja tutkimme innolla uusia tuulia. Ruokamme onkin onnistunut sekoitus uutta ja vanhaa, perinteistä ja modernia. Maku on vain yksi osa ruokaa, joten panostamme aina myös ruuan ulkonäköön ja esillepanoon. Menumme seuraavat myös sesonkia, sillä kausiajattelu on meille tärkeätä.

Räätälöinti on vahvuutemme. Suunnittelemme menut sopimaan juuri teidän tilaisuuteenne. Ammattitaitoiset myyjämme kuuntelevat herkällä korvalla toiveitanne ja keittiömestarimme suunnittelee menuehdotuksen niiden pohjalta. Otamme menuissamme aina huomioon kokonaisuuden - kaikkien osa-alueiden tulee toimia yhteen.

fiSuomi